Lisbeths O​as Yinyoga

Hur jag fann Yinyogan

Februari 22 2021

Yinyoga har förändrat mitt liv. 2015 på hösten åkte jag på Vipassana tystnads retreat i Ödeshög. Vi mediterade och var i tystnad i 10 dagar. Gick små rundor i skogen. Kvinnor för sig och män för sig. En helt underbar, fantastik och fruktansvärt jobbig resa. Jag delade rum med en kvinna som när vi väl fick prata, berättade om Magdalena Mecweld och Mats Nilsson som tillsammans driver Yinyogacenter i Stockholm. " Vila dig i form med Yinyoga" heter hennes bok och är en del av utbildningen.Yinyoga grund ,Meditation och Mindfulness och Kinesisk medicin och de fem elementen har jag gjort. Jag har kvar Restorative Yinyoga att slutföra.


Ayurveda


Februari 22 2021

Jag erbjuder Ayurvedisk Aromamassage. Gått utbildning för Laksmi då jag jobbade på Asi spa i Varberg. Sen har jag gått 3 steg (grundkurs) inom Ayurveda hos Lena Nilsson Ayurvedaskolan i Varberg. Jag erbjuder också Koppnings och Energimassage.

Healing

Februari 22 2021

Jag är utbildad ReikiMaster sen mer än 20 år tillbaka. Karuna steg 1 har jag också gått. Utbildad i grunderna i KranioSakral medicin av Bröderna Tranberg. Utbildad till Medicinkvinna av Annias Ask och gått Shamansk Healing utbildning år 1 på Gaia Life I Fjärås hos Annia och Magnus. 

PROGRAM 2021 

YINYOGA varje söndagar kl. 18.00 hela våren. Dropin eller 10-kort. Alla övningar görs långsamt, stilla och varsamt. Vi lyssnar på kroppen utan att döma. Du bokar din plats på www.bokadirekt.se sök Yinyoga Falkenberg, så kommer jag upp på Ekologiskt konceptcafe´ Lisbeth


MUNAY-KI De 9 riterna från Alberto Villoldo till oss i väst. För att transformeras till luminos den nya ljuskroppen. Rengör ditt ljusfält och omvandlas till en regnbågskropp. Datum 16/5 och 6/6 14.00-17.30 på Ekologiskt konceptcafe´, för de första riterna. Investering 2400 kr för alla riterna 600 till om du vill ha 10 initieringen "Nustas" 


0