Lisbeths O​as Yinyoga/ Healing

Hur jag fann Yinyogan

Februari 22 2021

Yinyoga har förändrat mitt liv. 2015 på hösten åkte jag på Vipassana tystnads retreat i Ödeshög. Vi mediterade och var i tystnad i 10 dagar. Gick små rundor i skogen. Kvinnor för sig och män för sig. En helt underbar, fantastik och fruktansvärt jobbig resa. Jag delade rum med en kvinna som när vi väl fick prata, berättade om Magdalena Mecweld och Mats Nilsson som tillsammans driver Yinyogacenter i Stockholm. " Vila dig i form med Yinyoga" heter hennes bok och är en del av utbildningen.Yinyoga grund ,Meditation och Mindfulness och Kinesisk medicin och de fem elementen har jag gjort. Jag har kvar Restorative Yinyoga att slutföra.


Ayurveda och Växtmedicin


Februari 22 2021

Jag erbjuder Ayurvedisk Aromamassage. Gått utbildning för Laksmi då jag jobbade på Asi spa i Varberg. Sen har jag gått 3 steg (grundkurs) inom Ayurveda hos Lena Nilsson Ayurvedaskolan i Varberg. Jag erbjuder också Koppnings och Energimassage.


29 november 2021 idag har jag påbörjat min utbildning till Diplomerad Växtmedicinare. Idag var det mycket historia, så spännande! Blev färdig i januari 2022.

Healing

Februari 22 2021

Jag är utbildad ReikiMaster sen mer än 20 år tillbaka. Karuna steg 1 har jag också gått. Utbildad i grunderna i KranioSakral medicin av Bröderna Tranberg. Utbildad till Medicinkvinna av Annias Ask och gått Shamansk Healing utbildning år 1 på Gaia Life I Fjärås hos Annia och Magnus. 

I september 2021 påbörjade jag en ny initiering GSC Golden Star Code. Idag den 22/10 har jag gått klart alla stegen och den nya tidens healingform har visat sig för mig, Lava Laser healing. Läs mer under behandlingar.


PROGRAM 2022 sommaren och hösten

YINYOGA varje söndagar kl. 18.00 Dropin 170 kr. eller 10-kort. Alla övningar görs långsamt, stilla och varsamt. Vi lyssnar på kroppen utan att döma. Du bokar din plats på www.bokadirekt.se sök Yinyoga Falkenberg, så kommer jag upp på Eko-logiskt konceptcafe´ & Hälsohubb / Lisbeth


NYHET!! Ett enklare och kortare, klassiskt Yinyogapass på 60 minuter 16.30-17.30 Investering 140 kr. 


SAVE THE DATE!! Tystnads retreat på Hanarpstorpet i Heberg 9-10 september från 17.00 fredag till 16.00 lördag. Mat övernattning, qigong meditation yinyoga och shamanyoga. m.m. utlovas.


MEDITATION Investering 200 kr. Olika tema, Transformation, släpper karma och gamla cellminne som inte gynnar oss längre. Aktivering av dina 13 chakra och spiralkraften. 


SOUNDHEALING/MEDITATION 12/6 Låt din kropp få bada i ljud. Ljud har sen urminnes tider fascinerat människan och fungerar som ett viktigt medel för att nå ett förändrat medvetandetillstånd. Här kan vi få kraft, guidning och läkning. Sänker stressnivån och skapar lugn och ro. Balanserar det endokrina systemet och våra hjärnhalvor. Ökar vår kreativitet och intuition.


MUNAY-KI De 9 riterna från Alberto Villoldo till oss i väst. För att transformeras till luminos den nya ljuskroppen. Rengör ditt ljusfält och omvandlas till en regnbågskropp.  Investering 2400 kr. 


NYHET Nu har min infraröda madrass med Jade och Turmalin kommit. Förbättrar lymfan, minskar smärta vid fibromyalgi, bättre sömn, cellförnyelse, bra för blodcirkulationen, lindrar inflammationer och stärker ditt immunförsvar. Vid healing för djupare effekt.


Recensioner från kunder : Energirik fantastisk, väldigt avslappnande behandling. En härlig upplevelse!

Helt suveränt! Så skönt!

En helt fantastisk massage, så avkopplande och fylld av energi. Kan varmt rekommendera Lisbeth!

Fantastiskt skön behandling och man blir så bra omhändertagen.

Välkomnande proffsig ledare, trivsam miljö och grupp. Fylld av ny energi och med förväntningar på nästa ggr!