Lisbeths O​as Yinyoga

Mina behandlingar

Yinyoga enskild session och klasser

Reiki Shamansk Healing Regression

Ayurvedisk aromamassage Koppnings och Energimassage Moxa

Riter Munay Ki och Plejaderna våra förfäder.

Reiki healing och Shamansk healing 

Reikihealing är en stressreducerande och avslappnande behandling. Den hjälper också till i din läkningsprocess. omslutande och skön behandling. Chakrabalansering

I Shamansk healing går vi lite djupare, rensar bort blockeringar och sånt som gör att du sitter fast. Känslor kan komma upp vilket är väldigt bra för din läkning. Frekvenshöjningar En mer djupgående  chakrabalasering och rening.

Regr​essio​n


Här guidar jag dig ner i ett djupt avslappnande medvetande. Så vi kommer åt det som blockerar din väg framåt. Healing och balansering av kropparna.

Access bars

Access Bars är en mjuk och skön behandling. Brukas liknas vid att starta om datan, rensa hårddisken.  Jag håller på punkter på hjässan, som kommer åt olika känslocenter.

Massage

Ayurvedisk aromamassage. Vi kollar först vilken olja vi ska använda genom ett enkelt frågeformulär. Vata Pitta eller Kapha olja. Sen börjar vi sittande med huvudmassage och nacke axlar. Efter det baksidan och sist framsidan och ansiktet. Fokus ligger på Marmapunkterna som är knutpunkter, kopplingar mellan medvetande och materia. Djup avslappning och balansering av kroppen och livskraften.

Koppnings och Energimassage, här använder jag koppor som sätts fast på huden på meridian punkter.

Moxa torkad ört vars glöd som leder ned värme djupt i kroppen. Stärker kroppen, avslappnande och skönt

Meditation Yinyoga

I meditationen gör vi först en avslappning. Så att vi landar i kroppen. Sen guidar jag er in i meditationen. Det är kanaliserat så jag vet inte exakt vad som kommer upp. Det beror på gruppen. Men min uppgift är att så stjärnfrön. Väcka upp mänskligheten. Hela Moder jord.

Yinyogan är en blandning av Hatha yoga, Kinesisk medicin och Mindfulness. Vi kommer åt Fascian bindväven då vi sitter i 3-5 minuter i varje position. Vi andas, släpper taget, slappnar av. Enligt kinesisk medicin har vi 12 huvudmeridianer. 6 är yin och 6 är yang. Dessa jobbar i par. Vi fokuserar på skelett, myifascia, bindväv, ligament och de inre organen. Varje pass är som en behandling. Du märker snabbt resultat.

0